Κανονισμός για φωτογραφίες προφίλ και “fake/ψεύτικους” λογαριασμούς

Αγαπητά μας μέλη,

Επειδή εσείς μας το ζητήσατε, σας ενημερώνουμε ότι για να εγκριθούν “φωτογραφίες προφίλ” θα πρέπει στην φωτογραφία να φαίνεσθαι εσείς και όχι οποιαδήποτε άσχετη φωτογραφία όπως πχ ομάδας, κατοικίδιου κ. α.
Οποιοδήποτε φωτογραφία η οποία φαίνεται ψεύτικη θα διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.
Φωτογραφίες με αποκαλυπτικό περιεχόμενο δεν θα γίνονται αποδεκτές ακόμα.
Οι τεχνικοί μας δουλεύουν πάνω σε μια νέα αναβάθμιση για τα άλμπουμ των φωτογραφιών, ώστε τα μέλη που θέλουν να ανεβάζουν ποιο τολμηρές φωτογραφίες να έχουνε ένα ξεχωριστό “άλμπουμ” το οποίο θα είναι ορατό μόνο από τους φίλους του ίδιου του χρήστη.

*Διευκρίνιση, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος χρήστης είναι υποχρεωμένος να ανεβάσει την φωτογραφία του για να διατηρήσει τον λογαριασμό του, απλά η φωτογραφίες που θα ανεβαίνουν ως “Φωτογραφία Προφίλ” πρέπει να είναι μόνο αληθινές.
Λογαριασμοί που έχουνε αρκετές “Αναφορές” και κρίνονται “ψεύτικα η δεύτερα προφίλ που δηλαδή ο χρήστης έχει περισσότερα από 1 ενεργό λογαριασμό”, θα διαγράφονται χωρίς καμία ενημέρωση.
Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε ένα ομαλό και “καθαρό” περιβάλλον για τα μέλη μας.

Ενημερώνουμε επίσης τα αγαπητά μέλη μας, ότι κανείς διαχειριστής δεν πρόκειται να σας ζήτηση τον προσωπικό σας κωδικό η οποιοδήποτε άλλο προσωπικό σας στοιχείο με προσωπικό μήνυμα.
Η μόνη επικοινωνία από τους διαχειριστές του Φάτσα.γρ γίνεται με email, από το info@fatsa.gr .

Για οποιαδήποτε πληροφορία η απορία έχετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Διαχείρισης του Φάτσα.γρ